Taboe op incontinentie

Weg met het taboe op blaas- en plasproblemen! Weg met het taboe op incontinentie!
Voor de meeste mensen is het de normaalste zaak van de wereld, om naar het toilet te gaan, wanneer ze moeten plassen. Voor mensen met blaasproblemen is dit niet het geval!

In Nederland alleen, zijn er al een miljoen mensen die hiermee te maken hebben. Dit varieert van het verlies van enkele druppels urine tot een hele blaasinhoud.

De oorzaken van deze vorm van incontinentie zijn divers:
– Ouderdom
– Kinderen die niet zindelijk worden
– Gevolg van een operatie
– Na een bevalling
– Overgang

Wat de oorzaak of de reden ook moge zijn, ze hebben gevoelens van ongemak, schaamte, tot aan isolement toe, tot gevolg. Zaken waar we vaak niet bij stil staan. Incontinentie kan je leven bepalen, maar dat hoeft niet zo te zijn!

Afhankelijk van de hoeveelheid urineverlies, zijn er verschillende materialen mogelijk. Voor de één zal een inlegger voldoende zijn, voor de ander is zwaarder incontinentiemateriaal nodig. Adjustforyou heeft in haar webwinkel assortiment goed en kwalitatief hoogwaardig ondergoed, dat zorgt voor meer veiligheid, zekerheid en comfort.

Adjustforyou pleit voor openheid met betrekking tot dit onderwerp. Openheid biedt vrijheid! Wanneer we meer open kunnen zijn over plas- en blaasproblemen, doorbreken we het taboe. Laten we het gesprek erover normaliseren en er niet te bekrompen over doen. Er zijn immers zoveel mensen die hiermee te maken hebben!