Enkele reacties van klanten over Adjustforyou


Ik heb het gevoel dat ik weer vrij en onbeperkt mijn gang kan gaan!

“Ik heb een maand geleden zowel een paar boxershorts besteld als een paar rompers. Miranda stuurde me enkele producten op om vrijblijvend te proberen en te passen voor de maat. Alsnog, dank voor alle hulp en service!

Eerlijk gezegd moest ik (als man 😊) wel even ‘overstag’ om de romper te proberen, maar ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ze zitten namelijk verassend comfortabel, sluiten rondom mooi aan, ondersteunen het incomateriaal en bedekken het ook nog eens volledig. Het zit allemaal net wat beter. Ook als het al wat verzadigd begint te worden, hangt het minder door. Maar bovenal – en dat vind ik toch wel het belangrijkste – geven de rompers me een veilig en vrij gevoel. Niet meer die continue (en onbewuste) onzekerheid of het materiaal zichtbaar is. Ik heb het gevoel dat ik weer vrij en onbeperkt mijn gang kan gaan!

Ik merk nu zelfs dat ik wat sneller naar de rompers grijp dan naar de boxers. Die zijn ook heel goed  overigens. Want kwalitatief is het allemaal mooi spul. Ik ben blij dat het ook niet zo’n ‘medische look’ heeft, maar dat het echt mooi hoogwaardig ondergoed is dat gezien mag worden. De stof is mooi en voelt stevig maar toch soepel aan. Hier ga ik lang plezier van hebben. Vijf sterren. Dank!

Uit België; ‘Zijn ‘smeergedrag’ begon een groot probleem te worden. ,

Langs deze weg wil ik u super bedanken voor de goede service.
Ik heb een zwaar autistisch zoontje van nu bijna 10 jaar. Zijn ‘smeergedrag’ begon een groot probleem te worden. De wasmachine draait bij ons altijd op volle toeren wat voor mij geen probleem is, want dat is gewoon wat je doet, maar ik ben toch op zoek gegaan naar een Zorgwinkel voor een gerelateerde oplossing. Ze hadden niks voor handen om dit probleem aan te pakken.

Ondertussen bleven er via de telefoon details komen vanuit school en internaat dat dit ‘smeergedrag’ zo niet meer verder kon. De verpleging kon de grote zorg niet langer aan en we konden uitkijken naar een andere school en internaat.
Mijn verdriet en frustratie als mama was immens, ik kon immers mijn zoon niet helpen om van het smeergedrag af te komen, omdat hij mij niet begrijpt en ook niet verbaal kan communiceren.

Ik voelde me als mama tekortschieten!! Hoe kon ik Michiel helpen?

Na jaren te hebben gezocht naar hulpmiddelen en bedrijven, vond ik eindelijk de website van Adjustforyou. De website zag er mooi uit en ik vond dat de kinderhansoppen er modern uitzagen.
Ik heb toen mijn kans gewaagd en heb een bericht achtergelaten op de website. Tot mijn grote verrassing kreeg ik enkele dagen later een telefoontje op mijn mobieltje.
Een super vriendelijke dame heeft toen aandachtig naar mijn verhaal geluisterd en wilde alles doen om samen met mij mee denken, over hoe we Michiel konden helpen. De kinderhansop kon aangepast worden naar de wensen van Michiel, zodat hij de hansop niet zou kunnen uittrekken.
Zo gezegd, zo gedaan. De eerste hansop kwam aan met de post en ik was natuurlijk super benieuwd! Het was echt een mooie blauwe hansop met een schuine ritssluiting achter de rug, ook voor de veiligheid. Michiel kon de rits niet open krijgen.

De eerste beoordeling was positief. Michiel was in het begin wat onrustig, omdat hij de hansop niet uit kreeg. Hij ontdekte al snel dat het hem niet ging lukken en gaf zijn strijd op, tot grote blijdschap van mijzelf en de verzorgenden.
Nu, een paar maanden verder en 5 nieuwe hansoppen verder, is Michiel eindelijk verlost van zijn ‘smeergedrag’ !!!

Ik ben Miranda (de oprichtster van Adjustforyou) heel dankbaar! Ze heeft me heel goed opgevangen en belde me regelmatig over het hoe het ging. Ik ben haar zo dankbaar, dat is onbetaalbaar!!
Zij is de enige die wilde meedenken om tot een oplossing te komen en dat is haar gelukt!!
Daarom wil ik haar ook helpen met mijn verhaal door te zeggen: “Zorg voor meer naamsbekendheid, want deze dame verdient dit echt!!
Ik heb nu een super blije Michiel en hij kan nu blijven op zijn school en internaat.
Een dikke merci van Michiel.

U hebt ons leven aangenamer en haalbaarder gemaakt!!

 

Zelfs in mijn meest onrustige nachten hield het ondergoed mijn incontinentie materiaal goed op zijn plaats

De kwaliteit en de dikte van het materiaal zijn ver boven mijn verwachtingen. Ook voelt het aan als gewoon alledaags ondergoed wat voor mij zeer belangrijk is. 
Aangezien ik zeer zwaar incontinentie materiaal draag (Tena Slip Ultima / Abri-form Slip L4) had ik zo mijn bedenkingen of het ondergoed wel voldoende mijn incontinentie materiaal op zijn plaats zou houden. Zowel de slip als de boxershort bieden voldoende ondersteuning en houden mijn incontinentie slips goed op hun plaats. 
De romper van Adjustforyou is echt een mega product maar ik voel mij als man zijnde vaak onzeker als ik het draag. Ik voel mij zeer op mijn gemak en meer mannelijk als ik de boxershort draag!!
Elke ochtend word ik helaas wakker in zeer nat incontinentie materiaal maar zelfs in mijn meest onrustige nachten hield het ondergoed mijn incontinentie materiaal goed op zijn plaats.

Ik ben zeer diep onder de indruk van jullie kwalitatief en mooie producten. Vooral mentaal heeft dit ondergoed mij veel gebracht.


De rits op de rug werkt perfect voor mij en geeft mij een stukje extra zekerheid en comfort

Ik wil mijn bevindingen doorgeven en laten weten dat het pak heerlijk warm en comfortabel zit met de koude dagen. Ik kan mij er ook heerlijk in ontspannen. Ik was eerst bang dat het te los zou aanvoelen maar het gaat automatisch strak zitten bij de billen waardoor alles goed op zijn plek blijft. Het viel mij op dat de armen ook gesloten aanvoelt, dat hoort vast zo maar ik moest er wel even aan wennen. Ook bij de boven benen zit het aangesloten.  De mouwen en pijpen zijn perfect qua lengte. De rits op de rug werkt perfect voor mij en geeft mij een stukje extra zekerheid en comfort dat het pak ‘s nachts goed dicht blijft en dat ik het niet per ongeluk open kan maken. Overigens lukt het mij als ik er goed voor ga staan om het pak zelf open en dicht te maken. Dit is vast niet de bedoeling maar wel erg handig als er niemand in de buurt is om je te met de rits te helpen. Ik moet er wel moeite voor doen en zittend en liggend lukt dit niet dus ik ben niet bang dat ik met een open pak wakker word.

Voor mensen die ‘s nachts wat extra comfort willen hebben tijdens het dragen van incontinentie materiaal is dit denk ik een erg fijne oplossing.

 

Goede en snelle service

Langs deze weg wil ik Miranda bedanken voor de goede en snelle service.
Na telefonisch overleg rompers besteld in de maat L, deze werden de volgende dag geleverd maar deze waren bij passen helaas te klein.
Miranda gebeld en zij heeft direct geregeld dat de juiste maat dezelfde dag nog afgestuurd werd.
Nu passen ze prima, hartelijk dank voor de snelle service.

 

Het is voor mij echt een kwaliteitsverbetering van mijn leven!

Ik wil heel graag mijn ervaring delen en hoop dat dit waardevolle en aanvullende informatie kan zijn voor iemand die op zoek is naar goed incontinentieondergoed. Ik gebruik namelijk al meerdere jaren de boxershorts van Miranda. Ze bevallen mij ontzettend goed! Het is voor mij echt een kwaliteitsverbetering van mijn leven! Het zorgt ervoor dat ik mij zekerder voel. Daarbij kan niemand het incontinentiemateriaal zien zitten en het zit ook erg comfortabel. Voordat ik “Adjustforyou” kende, gebruikte ik “gewoon” ondergoed, maar zat de hele dag te trekken, het incontinentiemateriaal goed te leggen en daarbij staken er altijd stukjes uit, waardoor het incontinentiemateriaal zichtbaar werd. Dat is zo irritant en vervelend en daar werd ik ook onzeker van. Ik durfde niet goed weg te gaan, want als “het” niet goed zat ging het fout. Waar ik ook maar naar toe ging, ik had altijd schoon ondergoed en kleding mee. Ook tijdens korte bezoeken. Nu doe ik dat niet meer, want ik voel er niets meer van en weet daardoor dat “het” goed zit. De boxershort bedekt volledig het incontinentiemateriaal en zorgt ervoor dat het rondom de bovenbenen heel mooi aansluit. Ik heb namelijk een amputatie van mijn rechter onderbeen moeten ondergaan, waardoor ik een koker (=deel van m’n prothese) draag tot mijn lies. De boxershort valt daar heel mooi overheen, waardoor het niet snijdt in mijn liezen. Dit alles zorgt ervoor dat ik mij veel prettiger en zekerder voel. Hierdoor onderneem ik veel meer, durf ik weer van huis te gaan en weer leuke dingen te ondernemen, andere mensen ontmoeten etc. Het heeft de kwaliteit van mijn leven enorm verbeterd. Ik geniet weer van alles wat op m’n pad komt. Superfijn! Bedankt Miranda! Hartelijke groet, Jannie

 

Function and comfort are fantastic

As always the quality, function and comfort are fantastic as you would expect from anything from Miranda. 
The longer jumpsuits are a little looser for the same size but are wonderfully warm and comfortable and have quickly become my favourite winter sleepwear.  They keep me warm and keep my nappy from being disturbed in my sleep, I will surely be ordering more as they are well worth the money.

Goede kwaliteit

Wij gebruiken de hansop voor drie bewoners , zijn er zeer tevreden mee
Goede kwaliteit
Altijd bereikbaar
Er word met je mee gedacht en naar oplossingen gezocht
Wij en onze bewoners zijn blij met jullie
Hartelijke groet team grift12

Wat een goed product

Ik draag al een paar weken deze bescherm broeken in de nacht over mijn incontinentiemateriaal en geen last meer van afzakken en lekkage.
Het is een goede kwaliteit en voelt goed aan ook voor nachtelijk gebruik erg geschikt.
Kortom erg blij met dit product!

Uit Engeland; You really understand my needs

many thanks for your reply
Yes I can tell you really understand my needs, in particular the velcro pants are superb not like anything else on the market.  I cant emphasise how great they are!
I also really like the rompers and the extra fit at the bottom is perfect and once again are a firm part of my daily wear now.
The boxers are good over larger washable pants although I think when I order again in July I will also get a few the next size down which will suit me better when with a disposable.

I think you have a life long customer here!
thanks

Sindsdien geen ander ondergoed meer aangehad

Ik draag nu bijna een jaar body’s van Adjustforyou en sindsdien geen ander ondergoed meer aangehad. De incontinentie slip blijft prima op zijn plaats zitten.
Ik heb sindsdien geen lekkages meer gehad.
Bijkomend voordeel van de body In tegenstelling tot ondergoed is dat incontinentie materiaal op de rug onzichtbaar is!
Ik kan eindelijk na jaren weer vrij bukken zonder bang te zijn dat mijn incontinentie slip boven mijn broek uitkomt!
Dank je wel Miranda


We zijn heel erg blij met dit resultaat!!!

Wij hebben een verstandelijk gehandicapte zoon van 13 jaar oud, niet zindelijk.
De laatste jaren ging ik naar een coupeuse voor een grote slaapzak, zodat hij niet bij zijn luier kon komen.
Helaas ging regelmatig de slaapzak stuk, onze zoon is sterk en erg lenig. Daardoor was zeer vaak ook zijn beddengoed en nachtkleding nat van de urine, dus veel wassen!
Een andere ouder tipte de website van Adjustforyou. Miranda was prettig in het telefonische contact en wilde ons erg graag verder helpen.
Onze zoon heeft nu een hansop met pijpjes met de rits op de rug, en biaisband in halslijn, arm- en beenpijpjes, waardoor hij het niet ver kan verschuiven of uitrekken.
Ook draagt hij hierover heen een beschermbroek, waardoor het al met al veel moeilijker voor hem wordt om in zijn luier te komen.
Heel soms is er nog een ongelukje maar bij verre niet meer zoals het voorheen was. We zijn heel erg blij met dit resultaat!!!”

Warm weer ervaring romper…Laat de zomer maar komen

Warm weer ervaring romper….  Omdat ik ze dag en nacht draag toch weer even (geestelijk)met  dit aankomende weer  wennen. Maar gekozen om ze wederom als boven kleding te dragen,en na een ochtend met diverse bezigheden. Super !!!  Dus romper als bovenkleding met alleen korte spijkerbroek en gympen, en niemand die iets in de gaten heeft en geen probleem bij bukken of wat dan ook. Laat de zomer maar komen!

Goede service en hele goede kwaliteit

Beste Miranda,
Ik wil je bedanken voor de hele goede service en hele goede kwaliteit van de boxershorts en rompers. Ik heb onlangs twee boxershorts besteld en deze zijn super. In heb lang getwijfeld of ik ze zou aanschaffen omdat ik mij met mijn gewone ondergoed (maatje groter) ook wel kon redden, maar ze zijn top! De boxershorts sluiten goed aan en geven de juiste bedekking van de luiers.  De donkere kleur geeft nog extra effect. Mijn vrouw was zeer positief verrast. Dankjewel! De romper zonder mouwen heb ik ook aangeschaft. Deze zit prima. Deze zal ik vooral gebruiken als ik aan het reizen ben voor mijn werk (ik vlieg regelmatig lange afstanden) of een luier draag in het bijzijn van andere mensen (ik gebruik vooral ‘s avonds zwaardere bescherming, of tijdens onzekere dagen/momenten).  De romper geeft mij extra zekerheid dat de luier niet zichtbaar is. En dat geeft de nodige rust. Het zal mij niet verbazen als ik binnenkort nog een extra bestelling plaats. Dankjewel. Vriendelijke groeten, Bob uit België

Het mooiste was dat onze zoon dit ” nieuwe ” kledingstuk zonder protest aan wilde én….aanhield!!!,

Wij, ouders van een zoon met een ernstig geestelijke beperking zijn zo verrast door de geweldige hulp van Miranda van Adjustforyou:
Aandacht, begrip, oplossingsgericht en professioneel.
We hebben een body met achter rits besteld. De volgende dag al in huis.
We konden zonder voorafgaande kosten te maken , eerst het product “proberen”. Zacht en geweldig elastisch materiaal, mooie en veilige rits inzet. Het mooiste was dat onze zoon dit ” nieuwe ” kledingstuk zonder protest aan wilde én….aanhield!!!
Hij heeft een enkele poging gedaan om zich opnieuw uit te kleden, maar stopte er vrijwel meteen mee. De rest van de dag gaf de body hem een soort van rust. Geen getrek meer aan kleding en incontinentiemateriaal.
En mooie en voor hem rust gevende “cocon”.
Wij genieten samen van deze fijne oplossing en beseffen dat dit ondergoed een zeer waardevolle aanvulling is op zijn garderobe!!
We hebben voor de nacht inmiddels eenzelfde body bij Adjustforyou  besteld, maar hier is een extra boord bij de pijpen en armen ingezet. Deze extra boorden zorgen ervoor dat de elastische werking van deze uiteinden opgeheven wordt en aangesloten om de armen en benen blijven. 
We zijn blij dat hij nu ook ‘s nachts warm en aangekleed blijft en dat hij zijn luier niet meer uit kan doen.
Miranda; geweldig bedankt!!!
Je bent een fijn mens!

De klantvriendelijkheid en de service

Hartelijk bedankt voor de super service . Ik wil je echt feliciteren met het goede materiaal dat u hebt , de klantvriendelijkheid en de service . Ik ga zeker reclame maken en ik ga in de toekomst nog bestellen.
Vele groetjes en nogmaals bedankt.


 De romper voor de mic-key button, hoe simpel kan een hele goede oplossing zijn

De oplossing!!

Ik draag als rolstoel gebruiker al jaren een romper met de drukknopen in het kruis. Het doel is dat mijn rug niet bloot is, wat je in een rolstoel al snel hebt. Omdat ik wel kan staan maak ik als man gebruik van een urinoir maar hier was dan ook gelijk een probleem.
Om normaal te kunnen plassen moet je de romper los maken, echter ik kreeg door mijn beperkte handfunctie hem niet weer dicht
Toen kwam ik de site van Adjustforyou tegen en met name de romper voor mic-key button trok mijn aandacht. Deze heeft op de onderbuik een opening. Eerst maar eens 1 bestellen en dit blijkt de oplossing te zijn voor het blote rug probleem wat er al jaren was.
De drukkers hoeven niet meer los. Hoe simpel kan een hele goede oplossing zijn en ze zitten ook nog eens prettig en zijn van prima kwaliteit. Ik ga er zeker nog meer van bestellen. Wel hoop ik dat de romper nog eens in meer kleuren komt en met korte en lange mouwen.
Groet Bernard en ben er blij mee nu de winter weer voor de deur staat.

Comfortabeler en slaapt geweldig

Enkele weken geleden heb ik deze gekocht ter vervanging van een shortama.
Met deze nieuwe pyjama heb ik geen last meer van een blote rug / buik. En mijn incontinentiemateriaal blijft goed op zijn plek zitten. Dit is veel comfortabeler en slaapt geweldig.
De stof is heerlijk zacht en rekbaar. Door de extra stof bij de rits voelt ook deze zacht aan. De rits in de pijpjes is eenvoudig te openen en sluiten. De kwaliteit is erg goed.
Het enige nadeel is dat je deze acute in de ochtend eigenlijk niet wilt uitdoen. Het zit te lekker.
Al met al een uitstekende aankoop.


Het zat gelijk prima, voelde fijn aan en alles blijft perfect op zijn plaats zitten

Na een telefoontje met Miranda een body ter passing toegestuurd gekregen. Omdat het niet het kledingstuk is dat ik vroeger zou dragen was ik erg verrast. Het zat gelijk prima en voelde fijn aan en alles blijft perfect op zijn plaats zitten. Zelfs nu met dit warme weer heb ik besloten om het gewoon als bovenkleding te dragen met een korte spijkerbroek erover. Staat best goed (gezien de mooie afwerking) en zit prima en de stof zweet totaal niet met het warme weer. Kortom Dik tevreden en bedankt Miranda voor het meedenken en de goede adviezen.

Blije cliënten en vooral een blij team

Wij kregen als tip deze site door voor onze meervoudig gehandicapten cliënten.
Begonnen met een aantal pakken en inmiddels hebben we er meer als 25 op de afdeling. Blije cliënten en vooral een blij team.
Super contact, snelle levering, fijne samenwerking en super goede pakken.
Wij willen niet anders meer!!! Zeker een aanrader.
Na alle pakken die nooit mooi aan het lichaam sloten, sluiten deze allemaal super aan.
Voor instellingen is het een fijn bedrijf met mooie prijzen.

Juist voor kinderen met een beperking zijn dergelijke aanpassing van groot belang!

Beste Miranda,

In het voorjaar ontving ik van je een nieuw model zwembroek voor Bas. De bestaande zwembroek bleek volgens jou aan een flinke modificatie toe te zijn.
Hier hadden wij niet ongevraagd maar bleek bij het geheel gratis ontvangen pakket met de nieuwe zwembroek een geweldige verassing.
Door nieuwe inzichten en een het maken van een ander model van andere stoffen werd de pasvorm aanzienlijk verbeterd. Mijn complimenten voor jullie bedrijfsvoering!

Nu zwemt Bas alweer ruim een halfjaar met veel plezier in zijn nieuwe zwembroek rond. Het verschil is onvoorstelbaar. Ook het aan en uittrekken gaat aanzienlijk gemakkelijker.
Juist voor kinderen met een beperking zijn dergelijke aanpassing van groot belang!

Miranda, ga alsjeblieft ook in de komende jaren op dezelfde prima manier verder. Wij zijn erg blij met Adjustforyou met het ontwerpen van nieuwe en te renoveren producten.
Ook wil ik je nogmaals bedanken voor de plezierige en effectieve contacten tijdens onze telefoongesprekken. 

Hartelijke groet,
Johan Vlaming  

Het zit allemaal als gegoten, vooral dat de drukknoopjes meer naar voren zitten

Hallo Miranda,

Ik heb de rompers ontvangen, het zit allemaal als gegoten. Ben er erg tevreden mee. Vooral dat de drukknoopjes meer naar voren zitten want in een handomdraai kan ik hem nu openen of sluiten en hoef ik geen langdurige onnatuurlijke houding aan te nemen om ze vast te zetten.

 

100 dagen na aankoop nog steeds super kwaliteit!

Beste Miranda,
100 dagen na aankoop. Misschien zijn het meer of minder dagen, het maakt niet uit. Na gebruik in de was en weer in de kast.
De kwaliteit blijft mij verbazen. De stof blijft gewoon hetzelfde als de dag van de levering.
Ik kan het aan iedereen aanbevelen!! Voor iedereen die vragen heeft, stel ze gerust en je krijgt snel antwoord.
Groeten,
Waldo Kolk

Beste Miranda,
Ook de beschermbroek is een hit. Wat een goede stof. Rekt mee, dus geen verzakken. Geeft een super veilig gevoel tegen doorlekken. Dank je wel.
Groeten,  Waldo Kolk

Met de nieuwe zwembroek gezwommen

Hallo,
Vanavond heeft cliënt met de nieuwe zwembroek gezwommen.
Qua pasvorm zit hij veel beter. Door de andere samenstelling van de binnen broek (meer elastisch) zit er toch voldoende rek in en doordat hij wat strak zit is er wel minder kans op “lekken”.
Het gehele model, de pasvorm rondom de bovenbenen/billen en rondom de heup/buik is zeker een verbetering t.o.v. het oude model. Ik ga er vanuit dat dit een goede broek is en de maat de juiste.
Waar hij echt voor bedoeld is (ongelukjes) hebben we nog niet kunnen testen maar voor zover zijn we zeker tevreden.
Bedankt voor de vriendelijke en goede service!

Kleding die echt aangepast zijn bij het dragen van incontinentiemateriaal

Beste Miranda,
Wat super dat jij kleding maakt die echt aangepast zijn bij het dragen van incontinentiemateriaal. Te gek. De boxershort zit niet alleen als gegoten, maar voelt ook heel prettig aan.
Ik draag hem sinds een dag en baal dat ik dit niet veel eerder heb gekocht.
Alles blijft op zijn plek zitten en zit zodanig dat niets zichtbaar is. De stof rekt mooi mee. Dank je wel hoor. Een aanrader voor iedereen.
Groeten, Waldo Kolk

Uit Duitsland; This material fits really great

today I received the both products.
Both (Boxer Men & Beschermbroek) are really great. The fitting is perfect and it seems, they also work fine.
I also like the non medical style, like other products.
This material fits really great, around hip and legs and keeps the incontinence products in place.
Thanks a lot!!


Na velen malen wassen…En nog blijven ze mooi met behoudt van pasvorm!!!!

Na een aantal jaren al gebruik maken van jullie rompers voor mijn zoon Lennard nog steeds super tevreden. Zowel over kwaliteit als service! Omdat er helaas regelmatig noodzaak is om ze acute s’avonds te wassen en de volgende ochtend weer droog mee te moeten nemen, heb ik ze wél in de droger gedaan. Op lage temperatuur en na al vele malen gewassen en aan-de-lucht-gedroogd. En nog blijven ze mooi met behoudt van pasvorm!!

Uit Ierland; It holds the product firmly in place while still being comfortable

I have so far used both the slip and the Beskermbroek with the velcro closure. I have so far only used both in conjunction with the Kolibri comslip supra which I found to be ordinarily sagging after one hour. Either using the beskermbroek on its own or the slip, it holds the product firmly in place while still being comfortable. I am fairly active during my daily duties at work, including climbing ladders and crawling on ceilings. I can only recommend these products for anyone that cannot afford to be slowed down by using incontinence wear. I have not yet had an opportunity to “road test” the body. I am saving it for those colder winter days.

Compliments to your team for an excellent product.

Het materiaal voelt prettig en ziet er mooi uit,

Ik ben erg blij met de producten van Adjustforyou. Het materiaal voelt prettig en ziet er mooi uit.
Wat het belangrijkst is, is toegepast voor onze doelgroep met handigheidjes verwerkt in de producten.
Miranda is erg enthousiast en bereid langs te komen met de producten zodat je het kan zien, de producten kunnen ook gepast worden bij een bewoner.
Ook de levering van de producten is erg snel!
Ik sluit niet uit dat we nog meer gaan bestellen bij Adjustforyou!

Prima producten die met aandacht en liefde zijn gemaakt!

Fijn om te kopen bij jullie. Prima producten die met aandacht en liefde zijn gemaakt! Vooral ook het persoonlijke contact is erg plezierig en geeft een goedgevoel en meerwaarde bij het nemen van een koopbeslissing.
Wij hebben een zoon met Angelman syndroom die niet kan praten en passen. Juist dan komt jullie extra steun van pas!


Ik durf nu zelfs te wandelen

Alles bevalt nog prima, de elastische eigenschappen van deze stof zijn ook prima en het zware incontinentie materiaal wat ik draag blijft nu goed op zijn plaats waardoor alles beter gaat.
Ik durf nu zelfs te wandelen, ik ben de angst dat mensen het zien een beetje kwijt en daar heeft jouw ondergoed zeker aan bijgedragen.
Kan nu ook gewoon bukken in een winkel zonder de angst dat er te zien is dat ik materiaal draag…TOP!


Ze is er zo gelukkig mee! We denken vaak dat ondergoed niet zo belangrijk is, maar niets is minder waar!

Al jaren was ik opzoek naar goed passend ondergoed voor een cliënt van mijn organisatie. De vrouw waar ik het ondergoed voor zocht is incontinent en is mobiel. Slips van allerlei merken hebben de revue gepasseerd; het ene merk kromp in de was, het andere merk scheurde snel kapot, dan kreeg ze het niet over haar billen waardoor haar incontinentie materiaal afzakte en ga zo maar door. Haar eigen uitspraak was ook vaak dat het ondergoed niet lekker zat, ondergoed moet goed zitten, zei ze dan.. Maar helaas ik kon niks vinden.
Tot ik me bedacht dat aangepast ondergoed fijn voor haar zou zijn. Na contact met Miranda van Adjustforyou, kregen we geheel vrijblijvend 2 verschillende slips opgestuurd. En zo waar, ze zaten goed! Ze krimpen niet in de was, geen striemen meer van te krap ondergoed. Wat een verademing.
Mijn cliënt is ook tevreden, ze vroeg direct of ik er meer wilde bestellen voor haar en dit uiteraard gedaan. Ze is er zo gelukkig mee! We denken vaak dat ondergoed niet zo belangrijk is, maar niets is minder waar!

 Ook bij bukken blijft de luierrand perfect verborgen.

Adjustforyou staat voor mij gelijk aan uitstekende kwalitatieve producten.
Ik kan deze dan ook aanbevelen aan iedereen die net als ik broekluiers draagt maar ondanks incontinentie toch een actief leven leidt. De gebruikte stoffen zijn aangenaam om dragen en zijn heerlijk zacht. De romper en het onderhemd zitten als gegoten en geven de nodige discretie aan de rugzijde, ook bij bukken blijft de luierrand perfect verborgen. En de beschikbare kleuren zijn zoveel mooier dan het gangbare wit.
Proficiat aan Miranda om haar energie te steken in dergelijke producten.

Adjustforyou staat voor mij gelijk aan uitstekende kwalitatieve producten

Adjustforyou staat voor mij gelijk aan uitstekende kwalitatieve producten.
Ik kan deze dan ook aanbevelen aan iedereen die net als ik broekluiers draagt maar ondanks incontinentie toch een actief leven leidt. De gebruikte stoffen zijn aangenaam om dragen en zijn heerlijk zacht.
Voor de wat actieve gebruikers zeker een meerwaarde is, is de beschermbroek voor o.a. tijdens lange autoritten, vlieg trips. Tijdens een lange vliegreis (8u) heb ik de beschermbroek boven een zware luier gedragen en ondanks dat mijn luier volledig verzadigd was, was mijn jeansbroek volledig droog en waren er geen onaangename lekken geweest op de stoel.
De beschermbroek had ervoor gezorgd dat de luier optimaal absorbeerde en voorkwam dat vocht langs de buitenzijde van de luier natte vlekken maakte op mijn kledij.
Proficiat aan Miranda om haar energie te steken in dergelijke producten

Wij zijn er als groepsleiding dus zeer positief over

Een tijd terug hebben we bij Adjustforyou beschermbroekjes voor over het incontinentiemateriaal van een cliënt besteld. U bent toen eerst een keertje langs geweest bij ons op de woongroep om de broek uit te proberen.
We hebben deze een tijd geprobeerd en nog niet zolang terug hebben we er meer besteld. Ik wilde nog laten weten hoe deze broekjes ons bevallen. De broekjes bevallen ons echt supergoed!!
Het is voor ons echt een uitkomst. Voorheen was deze cliënt erg vaak nat en moest hij vaak verdroogd worden. Dit is nogal een kl is bij deze cliënt. Met de broekjes om blijft de urine veel beter in de incontinentiemateriaal. Hierdoor is zijn kleding veel minder nat.
De beschermbroek is wel nat maar deze verschonen we dan meteen met het incontinentiemateriaal.
Wij zijn er als groepsleiding dus zeer positief over. Net als over de andere producten trouwens. (slabben, body´s).