Bij Adjustforyou kunt u ook bestellen vanuit een (zorg)instelling, waarbij u als verzorgende artikelen bestelt voor uw cliënten/bewoners. Bestellen is bij ons heel eenvoudig én kan op verschillende manieren.

Bestelprocedure vanuit een (zorg)instelling

De bestelprocedure is gelijk aan de reguliere bestelprocedure, alleen hebben wij bepaalde gegevens nodig zodat de factuur de naam van de cliënt/bewoner bevat. De factuur wordt meegestuurd met de bestelling.

De verzorgende zorgt er vervolgens voor dat de factuur bij de cliëntenadministratie of de familie terechtkomt. Indien gewenst kan de factuur ook direct worden doorgestuurd.

De volgende gegevens hebben we nodig:

Naam contactpersoon
Naam stichting/organisatie
Naam cliënt/bewoner
Woongroep/afdeling/kostenplaats
Bezorgadres
Telefoonnummer (gewenst)

Mocht er een bestelling worden gedaan via de webwinkel, dan kunnen de gegevens van de cliënt/bewoner onder ‘contactgegevens’ worden ingevuld. Bij ‘opmerkingen’ graag de naam van de verzorgende vermelden als zijnde contactpersoon. Bij de betaling kan er voor de optie ‘factuur’ worden gekozen.

Producten van Adjustforyou eerst zien? Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u de producten van Adjustforyou eerst zien? Dan komen wij graag langs bij uw (zorg)instelling voor een vrijblijvende afspraak. Indien gewenst kunnen er dan ook producten worden gepast. Meer weten of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.