Door de kennis en ervaring die ik, Miranda van den Hurk, heb opgedaan in het werken met ouderen en met mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking, ben ik geïnspireerd geraakt door hun vraag naar incontinentie ondergoed dat comfortabel zit. Dit heeft geresulteerd in Adjustforyou, een jonge, daadkrachtige en innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en distribueren van producten naar behoefte. Ik werk vol passie en toewijding aan mijn bedrijf.

Adjustforyou staat voor comfortabel aangepast ondergoed voor mensen die incontinentiemateriaal dragen. Aangepaste kleding voor incontinentie levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van leven en maakt de zorg gemakkelijker. Adjustforyou heeft een aantal innovatieve producten ontwikkeld, die allemaal vooral tot doel hebben comfort te bieden.

De nauwe samenwerking met de dragers van het incontinentie ondergoed, maar ook met hun ouders/verwanten en oud-collega’s, maakt Adjustforyou tot een succes.

 

 

Missie van Adjustforyou

Urine-incontinentie is een relatief veelvoorkomende aandoening waardoor een grote groep mensen afhankelijk is van incontinentiemateriaal. Helaas kan het dragen van incontinentiematerialen leiden tot ongemak. De hulpmiddelen van Adjustforyou zorgen ervoor dat het ongemak afneemt.

Adjustforyou is actief op de markt van aangepaste, zelfontworpen, textiele producten van hoge kwaliteit voor mensen met een bewerking.

Naast het gegeven dat de drager én de verzorgende comfort wordt geboden, zorgt het aangepaste incontinentie ondergoed er ook voor dat het incontinentiemateriaal beter op zijn plek blijft zitten.

De kernwaarden van Adjustforyou zijn vraaggestuurd, innovatief, creatief en betrokkenheid. De ambitie van Adjustforyou is om mensen met incontinentie hun zelfvertrouwen terug te geven.

Visie van Adjustforyou

De behoefte naar de speciale producten van Adjustforyou is groot. Niet alleen het incontinentie ondergoed vindt gretig aftrek, ook de slabben voor volwassenen worden goed verkocht. Bovendien is elk product van Adjustforyou uniek.

Vrijblijvende afspraak maken

Wil je met eigen ogen de hoogwaardige producten van Adjustforyou bekijken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs bij zowel particulieren als bij een (zorg)instelling. Indien gewenst kunnen er dan ook producten worden gepast. Tijdens deze bezoeken staat Adjustforyou ook open voor meer mogelijkheden. Wij horen graag waar er nog meer behoefte aan is en zien daarin meer productgroepen voor de toekomst.

Adjustforyou is op dit moment vooral gericht op incontinentie ondergoed.