Hoe heerlijk is het, om ’s ochtends nog nét iets langer te blijven liggen, wanneer je de druppels tegen het raam hoort tikken, het grauwe weer buiten ziet en besluit, om nog even heerlijk weg te dromen. Ook wanneer je incontinentiemateriaal draagt!

Voor veel mensen die afhankelijk zijn van incontinentiemateriaal, zijn de nachten niet altijd even prettig, vooral niet wanneer je een onrustige slaper bent. Het incontinentiemateriaal blijft niet op zijn plek zitten en verschuift. De vulling van het incontinentiemateriaal “valt uit zijn samenstelling/ structuur”, waardoor er gemakkelijk lekkage kan ontstaan. Gevolg? Het beddengoed moet verschoond worden of soms is er zelfs midden in de nacht een extra verschoning nodig. Iets waar je absoluut niet op zit te wachten.

Goed zittend ondergoed is daarom van essentieel belang. Het houdt het incontinentiemateriaal op z’n plek, waardoor je kunt woelen en draaien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over of het allemaal nog wel goed zit. Hierdoor kun je met een gerust gevoel slapen en gewoon lekker wat langer blijven liggen 😊.

Het ondergoed van AdjustforYou zit fijn vanwege de zijdezachte stoffen, het sluit goed aan rondom het materiaal, is comfortabel en geeft een beschermd gevoel.

We delen graag met jullie een reactie van iemand die heerlijk slaapt.
“Enkele weken geleden heb ik een body gekocht ter vervanging van een short. Met deze nieuwe pyjama body heb ik geen last meer van een blote rug/buik. En mijn incontinentiemateriaal blijft goed op zijn plek zitten. Dit is veel comfortabeler en slaapt geweldig.
De stof is heerlijk zacht en rekbaar. Door de extra stof bij de rits voelt ook deze zacht aan. De rits in de pijpjes is eenvoudig te openen en sluiten. De kwaliteit is erg goed.
Het enige nadeel is dat je deze in de ochtend eigenlijk niet wilt uitdoen. Het zit te lekker.
Al met al een uitstekende aankoop.