Iedere ouder wil toch het beste voor zijn kind? Dit is voor ouders, waarvan het kind een beperking heeft, niet anders.
Er zijn veel ouders die hun kind thuis verzorgen en veel die de zorg voor hun kind uitbesteden aan professionele zorg. Wij krijgen veel waardering over de producten van Adjustforyou en dat doet ons goed!
Hierdoor gaat de betekenis van ondergoed voor ons veel verder dan alleen comfort. Het gaat ook om veiligheid, bescherming en vertrouwen, je kind een veilig gevoel geven.
Hieronder een reactie van een moeder.

Het mooiste was dat onze zoon dit ” nieuwe ” kledingstuk zonder protest aan wilde én….aanhield!!!,
‘Wij, ouders van een zoon met een ernstig geestelijke beperking zijn zo verrast door de geweldige hulp van Miranda van Adjustforyou:
Aandacht, begrip, en oplossingsgericht professioneel.
We hebben een body met achter rits besteld. De volgende dag al in huis.

We konden zonder voorafgaande kosten te maken , eerst het product “proberen”. Zacht en geweldig elastisch materiaal, mooie en veilige rits inzet. Het mooiste was dat onze zoon dit ” nieuwe ” kledingstuk zonder protest aan wilde én….aanhield!!!
Hij heeft een enkele poging gedaan om zich opnieuw uit te kleden, maar stopte er vrijwel meteen mee. De rest van de dag gaf de body hem een soort van rust. Geen getrek meer aan kleding en incontinentiemateriaal.
En mooie en voor hem rust gevende “cocon”.

Wij genieten samen van deze fijne oplossing en beseffen dat dit ondergoed een zeer waardevolle aanvulling is op zijn garderobe!!
We hebben voor de nacht inmiddels eenzelfde body bij Adjustforyou besteld, maar hier is een extra boord bij de pijpen en armen ingezet. Deze extra boorden zorgen ervoor dat de elastische werking van deze uiteinden opgeheven wordt en aangesloten om de armen en benen blijven.
We zijn blij dat hij nu ook ‘s nachts warm en aangekleed blijft en dat hij zijn luier niet meer uit kan doen.
Miranda; geweldig bedankt!!!
Je bent een fijn mens!’

Dit is waar we het allemaal voor doen!