Urine-incontinentie is een relatief veelvoorkomende aandoening, waardoor een grote groep mensen afhankelijk is van incontinentiematerialen. Helaas veroorzaakt het dragen van incontinentiematerialen vaak ongemak, maar
dat hoeft niet! De hulpmiddelen van Adjustforyou zorgen er juist voor, dat het ongemak afneemt.

Onze ervaringsdeskundigheid als zorgverlener, heeft geleid tot producten en oplossingen die écht werken. De regelmatige bezoeken aan verschillende (zorg)instellingen, hebben er voor gezorgd, dat we in de afgelopen jaren verder hebben geïnnoveerd.
Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende vrijheid beperkende producten ontwikkeld. Hierbij kun je denken aan de ‘hansop’ in verschillende modellen.
De hansop bestaat uit één geheel en heeft een sluiting aan de achterkant. Dit zorgt ervoor, dat uitkleden moeilijk gaat en incontinentiemateriaal uittrekken haast onmogelijk wordt. Omdat de drager de romper niet zelf kan uittrekken, noemen we dit een vrijheid beperkend product.

Om het draagcomfort te vergroten, zit de rits niet direct op de ruggengraat, maar is deze ernaast geplaatst. Daarnaast zit er aan de binnenzijde van de rits een extra stuk stof (een beleg), zodat de rits niet direct in contact komt met de huid.