Vaak wordt incontinentie als een typisch vrouwending gezien, raar, maar waar. Er zijn in Nederland echter ruim 300.000 mannen met ongewild urineverlies, dat is een groep en geen uitzondering.

Incontinentie is dus absoluut geen typisch vrouwenprobleem! Toch heerst er nog steeds een zwaar taboe op incontinentie bij mannen. Veel mannen praten er liever niet over, ze schamen zich en dat is niet vreemd.
Meestal is urineverlies bij mannen het gevolg van prostaatproblemen. Veel mannen vrezen accepteren dan ook dat incontinentie er nu eenmaal bij hoort en durven hier niet voor uit te komen.

Bij Adjustforyou proberen we zoveel mogelijk dit taboe te doorbreken door te luisteren naar waar mannen tegenaanlopen. We hebben veel producten die het leven met een vorm van incontinentie gemakkelijker en dragelijker maken. Bij Adjustforyou willen we juist niet dat er een taboe op rust!

Wanneer er een body of een aangepaste boxer wordt gedragen, voelt een man zich weer veilig, het zit comfortabeler, er is daardoor meer zelfvertrouwen en dan wordt het onderwerp vanzelf ook dragelijker en meer bespreekbaar.
𝗦𝘁𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝘁𝗮𝗯𝗼𝗲 𝗼𝗽 𝗶𝗻𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝗺𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻. 𝗜𝗻𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗮𝗴 𝗲𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻!