De onzekerheid van het dragen van incontinentiemateriaal komt voor veel mensen voort uit de angst dat het onder de kleding gezien wordt door anderen.

Eigenlijk dient deze onzekerheid zich aan tijdens alle dagelijkse bezigheden. Tijdens het doen van de boodschappen, tijdens het sporten, tijdens het werken of tijdens een bezoekje bij iemand thuis. Er is continue de angst of iemand je incontinentiemateriaal boven je broek uit ziet komen. Een heel onprettige gedachte!

Dat is ook de reden dat er, speciaal voor incontinentiemateriaal, ondergoed ontwikkeld is. De ruimte bij de billen voelt als fijn en veilig, zowel bij de onderbroeken als natuurlijk bij de body’s. Deze laatste bestaan uit één geheel, zodat er niks meer te zien is. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook niet zichtbaar voor anderen!

Onderstaand bericht ontvingen we van een tevreden klant en daaruit blijkt maar weer, hoe bijzonder en belangrijk goed zittend ondergoed is voor mensen die incontinentiemateriaal dragen!

𝑰𝒌 𝒅𝒖𝒓𝒇 𝒏𝒖 𝒛𝒆𝒍𝒇𝒔 𝒕𝒆 𝒘𝒂𝒏𝒅𝒆𝒍𝒆𝒏
“Alles bevalt nog prima, de elastische eigenschappen van deze stof zijn ook prima en het zware incontinentie materiaal wat ik draag blijft nu goed op zijn plaats waardoor alles beter gaat.
Ik durf nu zelfs te wandelen, ik ben de angst dat mensen het zien een beetje kwijt en daar heeft jouw ondergoed zeker aan bijgedragen.
Kan nu ook gewoon bukken in een winkel zonder de angst dat er te zien is dat ik materiaal draag…TOP!”